CycleConcept is de website van de creatieve Tim van den Berg. Tim is 17 jaar, woont in Gramsbergen. Als hij niet met CycleConcept bezig is, dan is hij wel bezig met een van zijn vele andere hobby’s zoals hardlopen of trompet spelen. Vroeger werd al snel duidelijk dat hij zijn voorliefde voor fietsen en alles wat daar mee te maken heeft niet van een vreemde heeft, dit heeft Tim van zijn vader meegekregen. Door veel uitproberen van materialen kwam hij er achter dat je ook andere hele leuke dingen kunt maken van deze materialen. Zo is CycleConcept ontstaan.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ervaringen van klanten

Wielertrainer 3

fsadasfsaf

“Het samenwerken met CycleConcept was een feestje. De producten zijn origineel en onderscheidend en Tim denkt ontzettend fijn mee met de wensen van de klant. De levering verliep spoedig en correct waardoor we veel mensen blij hebben kunnen maken met onze bestelling bij CycleConcept. Absoluut een aanrader om met deze verfrissende jonge ondernemen samen te werken.”                                            sfdgdsgsddfgfd


Wielertrainer 3

De wieleracademie was voor de Kaderdag 2016 opzoek naar een uniek aan denken voor onze workshopleiders. We werden door iemand getipt om eens te kijken bij CycleConcept. Het originele ontwerp van de sleutelhangers en daarbij de gedachten om een jonge ambitieuze eigenaar te steunen was voor ons de doorslag om te kiezen voor CycleConcept. De sleutelhangers werden op zeer kort termijn geleverd en alles was helemaal naar wens. Wij kijken uit naar de nieuwe ideeën en ontwerpen van Tim!”