Vanaf nu zijn bijna alle producten ook te koop bij Scholten Cycling​!

Sinds 2000 is Marthijs Wegdam eigenaar van Scholten Cycling. Gestart met een winkel in Dalen en sinds 2004 op de huidige locatie aan het Kleine Veld. Een locatie met ruim 800 m2 waar onze ruime collectie goed getoond kan worden. Fietsen verkopen is niet de enige passie van Scholten Cycling.

Scholten Cyling staat voor:
Een ruime keuze: veel merken in diverse prijssegmenten op het gebied van fietsen, kleding, schoenen, helmen en accessoires. We hebben dus een ruime voorraad. Is het artikel niet voorradig, dan bestellen wij het voor u en middels een telefoontje of een smsje laten wij u weten dat het artikel binnen is.

Passie voor fietsen: passie voor fietsen betekent niet alleen passie om de fiets te verkopen, maar ook passie om te fietsen en alles over de fiets te weten. Ons team heeft gezamenlijk veel ervaring. Of het nu gaat om het een goed ondershirt of een body voor het wiel. Bij ons bent u aan het juiste adres. Daarnaast hebben we allemaal iets met fietsen; de één fiets op een mountainbike, de ander rijdt wedstrijden en de ander gebruikt hem weer om zich op juiste wijze voor te bereiden op het schaatsseizoen.

Service: ons streven is om de klant met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan en net dat extra beetje meer te geven. U kunt bij ons gratis fietsen testen om tot een nog betere aankoop te komen. Probleem met uw fiets of artikel? Door het garantieformulier lossen wij u probleem zo snel mogelijk op!

Vriendelijk personeel: ieder klant is bij ons belangrijk! Kom je voor een ventieldopje of een tweedehandsfiets je krijgt alle aandacht. Is het druk en hebben we minder tijd, dan zullen we dit aangeven en je de mogelijkheid bieden op een rustiger tijdstip terug te komen om onder het genot van een kopje koffie je vraag door te nemen.

Deskundige personeel: om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en deze met jullie te delen gaan wij als team jaarlijks naar de Eurobike in Friedrichshafen. Daarnaast volgen onze medewerkers regelmatig individueel trainingen en workshops om hun skills nog meer te verbeteren.

Neem eens een kijkje bij Scholten Cycling, Kleine Veld 39 in Dalen